Bloemen bezorgd in een Flowerbox

Hoe werkt het?

Hier vindt u onze selectie van boeketten die beschikbaar zijn voor levering per post. Selecteer het product dat u wilt laten bezorgen en plaats snel en eenvoudig uw bestelling. Uw boeket wordt in ons atelier klaargemaakt en zorgvuldig verpakt in een speciaal ontworpen Bloemendoos. Zodra de bloemen verpakt zijn, wordt de doos met het boeket overhandigd aan B-post die het op het adres van uw keuze zal leveren.

Bloemen laten bezorgen via B-post

Uw bloemen bezorgd per koerier, in heel België. Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis. Deze boeketten worden samengesteld en verpakt in ons atelier. De bloemen worden vervoerd met hun stelen in water in een flowerbox. Het boeket dat u ontvangt is gelijk aan datgene dat u besteld.

  • Levering door B-post
  • Volg uw bloemen dankzij een tracking code
  • Verse bloemen van topkwaliteit

Bloemen laten bezorgen via B-post

Niet alle dorpen en afgelegen plaatsen hebben een bloemist die bloemen bezorgd. Het is niet ongewoon om enkele kilometers te moeten reizen om een bloemenwinkel te vinden. Dankzij onze samenwerking met B-post zijn we nu in staat om zelfs in de meest afgelegen plaatsen uw bloemen te leveren. Wilt u, uw dierbaren verrassen maar vindt u geen bloemist voor de bezorging? Wij helpen u graag! Waar u zich bevindt in België of waar u bloemen wilt laten bezorgen, wij regelen het voor u! Dankzij onze samenwerking met B-post, kunt u nu eenvoudig gebruik maken van deze service.

Bloemen laten bezorgen via B-post - Hoe werkt het?

Hier vindt u onze selectie van boeketten die beschikbaar zijn voor levering via B-post. Selecteer het product dat u wilt laten bezorgen en plaats snel en eenvoudig uw bestelling. Uw boeket wordt in ons atelier klaargemaakt en zorgvuldig verpakt in een speciaal ontworpen bloemendoos. Zodra de bloemen verpakt zijn, wordt de doos met het boeket overhandigd aan B-post die het op het adres van uw keuze zal leveren.

         Verse bloemen, zelfs tijdens het transport.

Om de bloemen tijdens het transport vers te houden, worden de stelen van de bloemen in water geplaatst. Deze container wordt afgesloten met een speciale deksel om te voorkomen dat het water lekt. Dankzij deze ingenieuze techniek kunnen we ervoor zorgen dat uw bloemen er fris uitzien als ze bij de ontvanger aankomen.

        Wat moet ik doen als ik bloemen ontvang die per koerier worden bezorgd?

Al onze bloemen die per koerier worden bezorgd, komen in een kartonnen bloemendoos aan. Deze doos is speciaal ontworpen om het boeket goed te beschermen tijdens het transport. Maak de doos open aan de bovenkant en haal voorzichtig het boeket er uit. Verwijder de kleine container gevuld met water, snijd de stelen schuin af en zet uw boeket in een schone vaas waar u het zakje bloemenvoeding eerst in oplost met voldoende water om nog langer van uw bloemen te kunnen genieten!

        Uw boeket elke dag een stukje mooier!

Op het moment van levering staan de bloemen van uw boeket nog in de knop. Geef het een paar dagen en het zal al zijn pracht en praal onthullen!

Wanneer worden mijn bloemen door B-post geleverd?

B-post levert uw bloemen van dinsdag tot en met zaterdag. Uw bloemen worden meestal binnen 48 uur geleverd. Leveringen dezelfde dag zijn helaas echter niet mogelijk. Bovendien kunnen sommige factoren zoals de afstand of weersomstandigheden de levertijd verlengen.

Kan ik mijn bloemen volgen via een tracking code?

Ja, zodra uw bloemen aan B-post zijn overhandigd, ontvangt u een tracking code via e-mail. Met deze code kunt u de status van uw levering volgen.