BLOEMEN LEVEREN AAN HUIS

Bij Bloembinderij Vergeet-me-nietje bestel je eenvoudig online, de mooiste korenschoof gebonden boeketten van uitstekende kwaliteit met minstens 7 dagen vaasgarantie. Boeketten worden geleverd in een boekethoes met bijpassend lint. Wij bezorgen bloemen aan huis, 7 dagen per week ook op "zondag". Dinsdag enkel als de bestelling een dag ervoor binnen is.

Bloemen laten bezorgen

  1. Ieder bestelling wordt tot aan de deur geleverd voor bedrijven tot op kantoor.
  2. Bestel uw boeket bloemen voor 14:00 uur en wij zorgen ervoor dat uw bloemengroet met zorg vandaag wordt geleverd.

Bloemen bezorgen voor ieder gelegenheid

Bloemen horen in ons leven bij ieder speciale gelegenheid maar ook in tijden van rouw.

  1. Bezorging vindt plaats voor particulieren tussen 9:30 – 20:00 uur / voor bedrijven tijdens kantoor uren.
  2. Bij afwezigheid:  deponeren we een kaartje in de brievenbus met vermelding, waar het boeket eventueel is bezorgd? Indien de buren afwezig zijn, nemen wij telefonisch contact op met de besteller. In het geval dat niemand bereikbaar is,  gaat het boeket mee terug.
  3. Wanneer op de bezorg dag de ontvanger ontslagen wordt uit het ziekenhuis, kan men een afspraak maken voor een ander levermoment of indien gewenst, worden de bloemen afgehaald in de winkel.
  4. Leveren rouwbloemstukken in de kerk of naar wens in de aula
  5. Ieder geschenk is een wens van geluk! Bloemen maken je blij!

OVERMACHT

Onder overmacht wordt verstaan: alle van buiten komende onvoorziene oorzaken, waarop geen invloed kan worden uitgeoefend, doch waardoor gebruiker niet in staat is de verplichtingen na te komen. Hieronder worden ook werkstakingen verstaan. Gedurende de periode dat de overmacht duurt, met instemming van de besteller kan Vergeet-me-nietje de verplichtingen opschorten. De bezorgtijden kunnen op thema dagen iets uitlopen.

Betalingen via Payconiq zijn veilig en kosteloos!